1. Het is zover we gaan beginnen!

Samen op weg van angst naar liefde

Voorbij de angst gaan voor liefde

Mooie lieve jij het is zover je kan beginnen vanaf vandaag kun jij aan de slag met de eerste module van het onlineprogramma “voorbij de angst gaan voor liefde”.
Het onlineprogramma wat aansluit bij je persoonlijke 1 op 1 traject of het 6 maanden groepsprogramma.

Waarin we werken met de thema’s angst en liefde en alles wat daarbij hoort.
Zo gaan we uitgebreid in op:

© Angst en liefde
© Je ego want waar angst is, is je ego
© Je ware zelf
© Je authentieke autonome ik
© Binding en verlatingsangst
© Gevoelens en emoties
© Opladen en opnieuw verbinding en ga zo maar door.

Super waardevol voor jou om thuis op deze manier te starten en verder te gaan met je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Laten we starten met een kleine uitleg en waardevolle tips hoe je dit programma tot een succes maakt.

© Maak het je vooral eigen en doe wat past bij jou.
© Heb je hulp nodig weet dat je mij of Sylvia altijd kan appen. Wij komen daar zo snel mogelijk op terug.
© Ieder module bevat informatie, inspiratie, oefeningen en opdrachten die je kunt lezen, kijken en luisteren. Zodat jij de manier kan nemen die het beste past bij jou.
© Alles in deze online omgeving blijft beschikbaar en kun je zo vaak als je wilt teruglezen, kijken of luisteren.

################ Oude Tekst ###########

Mooie lieve vrouw het is zover we gaan beginnen vanaf vandaag kun jij aan de slag met de eerste module van de onlinetraining die hoort bij het 6 maanden groepsprogramma: “Samen op weg van angst naar liefde

 We starten met een kleine uitleg en waardevolle tips hoe je dit programma kan gebruiken.

©     Maak het je vooral eigen en doe wat past bij jou.
©     Heb je hulp nodig weet dat je ons altijd kan appen of mailen. Dit mag in de groepsapp en ook altijd persoonlijk. Wij komen er van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur op terug
©     Ieder module bevat informatie, inspiratie, oefeningen en opdrachten die je kunt lezen, kijken en luisteren. Zodat jij de manier kan nemen die het beste past bij jou.
©     Wij wensen je veel plezier en kijken er naar uit je binnenkort te ontmoeten op de live dag.
©     De live dag staat in het teken van de eerste module en het thema van dit groepsprogramma ANGST EN LIEFDE
©     In iedere module vind je oefeningen en downloads waar je mee aan de slag kan.
©     Alles in deze online omgeving blijft beschikbaar en kun je zo vaak als je wilt teruglezen, kijken of luisteren. 

HOE DIT PROGRAMMA TE GEBRUIKEN

Dit programma sluit volledig aan bij het 6 maanden groepsprogramma Samen op weg van angst naar liefde. Het volgen van de samen momenten en de online modules zorgt de komende maanden voor verdieping in jou als persoon. Je zal persoonlijk groeien en ontwikkelen.

We gaan met heerlijke dosis plezier, ontspanning en gezelligheid samen op weg. Doormiddel van ontdekken, voelen en ervaren ontwikkel je een positief zelfbeeld zelfvertrouwen en je autonome IK. Vanuit liefde, vertrouwen en zachtheid. 

DE KRACHT VAN KENNIS EN KUNDE

Het programma zit vol met informatie, inspiratie en waardevolle oefeningen en opdrachten, en dat is niet voor niks. Wil je dat jij en je leven verandert dan is het belangrijk dat jij gaat ontdekken en van binnenuit gaat voelen en ervaren.

Wees je bewust dat verandering weerstand op kan roepen. Zodra je beweging gaat maken van je hoofd (gedachten/ego) naar je hart (liefde/intuïtie), zal je hoofd/ego er alles aan doen om dit tegen te houden. Juist op de laag zit de winst van de lange termijn.

Daarom is het van belang dat je niet alleen de kennis vergaart maar ook de kunde op gaat doen en de oefeningen toepast. Voel daarbij goed welke oefeningen en opdrachten aan slaan bij jou. Weet dat niet alles bij je hoeft te passen, jij mag kiezen. Niks moet en alles mag.

Laat de weerstand toe probeer het uit en kijk wat het jou brengt. Een mooi proces om je weerstand te onder zoeken en aan te gaan.

De oefeningen gaan allemaal over ontdekken, voelen en ervaren.

Ontdek oefeningen: met deze oefening ga je mentaal aan de slag ze zijn gericht op het vergoten van je bewustzijn en zelfkennis

Voel en ervaar oefeningen: met deze oefeningen ga je naar binnen, deze zijn helpend om de verdieping te maken op de laag van je gevoel

“Zonder weerstand geen verandering”

WAT JE GAAT HELPEN

©     Plan tijd, maak jezelf prioritiet!
©     Creëer met je welkom pakket een fijne plek waar je dit doet
©     Schrijf op wat je ervaart tijdens de oefeningen en die inzichten die je ontvangt, wat je schrijft beklijfd
©     Vertraag en verstil om bij je diepere gevoelens te komen
©     Maak de verbinding met je lichaam, voel en ervaar bij iedere oefening wat het effect op en in je lichaam is
©     Herken en erken de weerstand die je voelt en ervaart bij aangaan van dit persoonlijke proces
©     Breng de durf en moed op om dit aan te gaan en om te vragen waar jij behoefte aan hebt 

Hoe meer stappen jij zet vanuit voelen en ervaren hoe groter het effect zal zijn

KLEINE STAPPEN GROOT VERSCHIL

Doe het in kleine stapjes, neem de tijd om ieder stapje te doorvoelen en eigen te maken. Niet alles zal bij je aanslaan en weet dat is oké. Het kan zomaar zijn als je de informatie nogmaals doorneemt het op een later moment wel bij je binnenkomt.

Vertrouw op het proces, forceren zorgt voor stagneren. Blijf dichtbij jezelf, iedereen is anders en doet het op haar eigen manier. Dat gaat niet over goed of fout. Nee, jij bent oké en de ander is oké. SAMEN DELEN SAMEN HELEN De kracht van het groepsprogramma zit in samen delen samen helen. Zo kun je ales wat je kwijt wilt delen in de groepsapp. Daarnaast werken we met een maatje. Iedere maand krijg je een ander maatje zodat jij met de andere vrouwen de kracht van samen helen samen delen kunnen ervaren. Hoe jullie dat vormgeven bekijken jullie samen, wij komen met ideeën maar zoals alles in dit programma niks moet en alles mag. Het is van grote waarde jezelf te ontmoeten in de ogen van de ander. In de liefdevolle ogen van de ander krijgen jouw stappen en proces de kracht, steun en vertrouwen waarin jouw binnenwereld de buitenwereld mag gaan ontmoeten. ZONDER OORDEEL Wij willen je tijdens de waardevolle reis van 6 maanden uitnodigen en uitdagen om al je oordelen over jezelf onder ogen te zien en vandaar uit te laten gaan. Als het om persoonlijke ontwikkeling en groei gaat, zijn we snel geneigd hard te oordelen over ons zelf. Als je oordeelt gaat dit vanuit je hoofd/ego/gedachten en dan stopt het voelen, ervaren en leren. Als jij op een milde manier vanuit zachtheid naar jezelf kan kijken, wat gaat over waarnemen, geeft dat de grootste garantie dat je verder groeit in dit persoonlijk proces. Als jij alles van jezelf kan (leren) toelaten, tot in de donkstere hoekjes van wie je werkelijk bent. Dan kan creëer jij de mogelijkheid tot verandering. Alles wat mag het licht mag heeft de mogelijkheid tot transformatie in zich.

“Jij bent de sleutel tot je eigen succes”

NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID

Dit programma is bedoeld om jou te begeleiden in het proces naar het ontdekken van je ware zelf. Het ondersteunt je in de ontwikkeling van een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en je autonome IK. In de basis werken we aan jouw ZIJN, zodat jij gezonde kracht en balans ervaart en de toekomst ik kan gaan vanuit liefde de liefde voor jezelf.

Wij geloven niet in snelle oplossingen maar in de kracht die in jou aanwezig is. Ook al voelt dit misschien niet altijd zo voor jou. We geloven dat alles al in jou zit, alleen dat je dat soms even kwijt bent.

Als jij de moed hebt eerlijk naar jezelf te kijken, en vanuit liefde en compassie voor jezelf dit proces en programma aangaat. Dan garanderen wij jouw verandering op het hoogste niveau.

Jij bent verantwoordelijk voor alles wat je doet en iedere beslissing die je neemt naar aanleiding van dit programma. Niks moet en alles mag, doe wat past en juist voelt voor jou

HET GAAT OVER JOU

Blijf je focus richten op je eigen proces, jij kan alleen jezelf veranderen of terugvinden.

Ook al loopt het nu niet lekker in de relaties met anderen om je heen, zoals je ouders, partner, collega’s, familie, vrienden etc. Als jij verandering brengt in de cirkel van doen wat je altijd hebt gedaan, verandert er ook iets om je heen.

Als jij bezig bent met de ander, ben je niet met jezelf bezig en zeg onbewust tegen jezelf, Ik kan alleen maar veranderen als de ander dat ook doet. Op deze manier ontneem jij jezelf kans op heling en verandering en maak jij jezelf afhankelijk van de ander.

Ga voor de beste uitkomst voor jezelf, zet de stappen voor jezelf, laat het proces voor je werken door de uitkomst niet van tevoren te willen weten.

Voor extra support naast het gehele programma vind je hier alvast een aantal oefeningen die je het gehele programma door kunnen gebruiken.

©     Basis meditatie de verticale verbinding in jezelf te herstellen
©     Begin van de dag meditatie
©     Einde van de dag meditatie
©     lk moment van de dag meditatie


Alle oefeningen begeleiden je om in liefde en vertrouwen te zijn en te ontvangen.

Ze helpen je om meer en meer in vrijheid te leven vanuit je ware zelf.

Mooie vrouw we eindigen met de volgende lieve woorden.
Blijf in jezelf geloven, ho pijnlijk en confronterend dat (soms) ook is.
Vertrouw op het proces je hebt de eerste stap gezet de rest zal volgen.

Wij geloven in jou
Liefs Jeanette en Sylvia