Jezelf terug vinden

Voelt het alsof je jezelf kwijt bent? Gebeurtenissen zoals een destructieve relatie, overlijden, ziekte, verlies van je baan, een faillissement, scheiding of andere heftige gebeurtenissen en veranderingen maken veel indruk op je. Ze kunnen innerlijke onrust veroorzaken en ervoor zorgen dat jij jezelf kwijtraakt. Je zit niet meer lekker in je vel en twijfelt over je doel in het leven en de keuzes die je privé en in je werk maakt.

Je kunt last krijgen van gevoelens van depressie, angst, verslaving en burn-out raken.Tijdens een coachingstraject bij Jijenikopweg gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw onrust. Help ik je met inzicht, bewustwording, verwerken en het herstellen van jouw innerlijke rust.

Er is niks vervelender dan niet lekker in je vel zitten, last hebben van piekeren, lichamelijke klachten, stress en spanning. Het gevoel hebben dat je de grip op je leven aan het verliezen bent. Of al kwijt bent geraakt. Geloof me ik weet er alles van. Maar het kan anders, als jij gaat kiezen voor jezelf. Je grenzen kent en deze durft aan te geven, nee durft te zeggen als je iets niet wilt. Stopt met het pleasen van de ander. Lieve vrouw zet jezelf op nummer 1.

Egoïstisch nee absoluut niet, balans is het sleutelwoord.
Balans in, geven en nemen en jezelf en de ander
Het gaat om gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde. Waarin jij mag kiezen wat goed is voor jou zonder dat de ander je gelijk laat vallen. Kijk eens naar de relaties om je heen, ervaar jij gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde? Kan en mag jij echt jezelf zijn? Of pas jij je dagelijks aan?

En is dat aanpassen dan iets waar de ander om vraagt? Of leg jij je dat zelf op omdat je denkt dat de ander dat van je verwacht. En hoe is dat voor jou ten op zichtte van de ander, mogen de mensen waarmee jij omgaat voor zichzelf kiezen? En als ze dat doen hoe voelt dat dan voor jou? Voelt een nee oké, of voel jij dat als een afwijzing?

Allemaal vragen die jij jezelf kan stellen. Waardoor jij meer en meer kan leren over jezelf. Je kan doormiddel van observeren, reflecteren, jouw leven gaan creëren. Op het moment dat jij gaat werken met jezelf, bewustzijn gaat ontwikkelen, jezelf op de eerste plaats zet, droomt, durft en doet. Dan kun jij er ook voor de ander zijn.

Liefs Jeanette🧡