Mijn 2018! Terugblik op een krachtig jaar

Na een periode van verplicht stilstaan, het heilige moeten in leveren voor niet kunnen. Volgde het maken van bewuste keuzes, de kansen vlogen voorbij. Een mooie vacature, de inzichten in mijn verleden, tijdelijke gezinsuitbreiding ik heb ze gegrepen. Oude deuren sluiten, waar nieuwe opengingen. Met veel liefde en een goede gevoelens tien jaar veiligheid kunnen laten gaan. En vol overgave springen in het onbekende.

JIJ en ik op weg is feit. Geleerd van mijn verleden, leef ik in het heden, en realiseer ik mijn toekomst. Gevolgd door een fantastische zomer vielen alle puzzelstukjes op mijn plek. Diploma, logo, website, genieten van veel vrije tijd, mijn gezin, familie en vrienden. De zon, warmte en het leven buiten het was goed voor mij. Liefde voor mijzelf en voor elkaar. Juli en augustus met alle ups en downs jullie waren fantastisch.

Na de zomer mijn geduld behoorlijk op de proef gesteld. De tijd van blijven vertrouwen en geloven in mijzelf. Vasthoudend aan mijn ankers en hulpbronnen, de onzekerheden aangegaan. Van de moed verliezen, en de kracht vinden om door te gaan. Na een afslag mijn weg vervolgen, mijn vleugels uitslaan, gaan voor wat ik wil. Er kunnen zijn voor alle vrouwen, die vastlopen in het leven, balans kwijt zijn in werk of gezin, teveel of stiekem eten. Begeleiden, naar wie ben jij, bewustwording creëren, inzichten geven, nieuwe keuzes laten ervaren, verandering creëren. De cirkel doorbreken van doen wat je altijd hebt gedaan.

Vandaag 30 december kijk ik terug op MIJN 2018. Een jaar vol verandering vanuit mijn eigen kracht. Was het altijd makkelijk, nee absoluut niet. Het is accepteren wat het leven mij laat overkomen en daar het beste van weten te maken. Met de wetenschap dat ik altijd kan kiezen, geeft mij de rust en ruimte om door te gaan. Samen met mijn lieve partner, twee fantastisch kinderen en heel veel lieve familie en vrienden. Ben ik klaar voor 2019, een jaar om samen vanuit verbinding liefdevol te kunnen ontvangen.

Dankbaar voor iedereen die met mij mee heeft gelopen, jullie spiegels, luisterend oor, aanwezigheid en alle waardevolle lessen hebben mij de kracht gegeven om de verandering aan te gaan. Geniet van een knallend uiteinde en een 2019 vol liefde geluk en wijsheid.

Liefs Jeanette