Even voorstellen

Mijn naam is Jeanette Stuiver-Semplonius (46), geboren en getogen in het Friese Joure. Samen met mijn man, onze zoon en dochter vormen wij ons gezin.

Wie ben ik? Het antwoord op deze vraag heb ik de afgelopen jaren mogen vinden. Jaren waarin ik mijzelf weer heb ontmoet. Mijn kantelpunt kwam tijdens mijn werk als supermarktmanager, een baan die veel van mij vroeg. Waar ik als perfectionist mijn best deed alle ballen hoog te houden. Waarnaast ik ook privé veel voor de kiezen kreeg. Ik was een ster in doorgaan, vooral laten zien dat alles goed met mij ging. Vele jaren heb ik geleefd op de ‘automatische piloot’. Voor mij was het de beste manier om mij staande te houden. De muur om mij heen werd een kasteel. Hierdoor bleef ik staande kon ik blijven doen wat het leven van mij vroeg.

Tot ik een keuze maakte voor het starten van een NLP training. Ik wilde mijzelf persoonlijk ontwikkelen, in het werken met de ander. En daar gebeurde het ik kwam mijzelf tegen, ik mocht allereerst gaan leren communiceren met mijzelf. Wie ben ik? Waar sta ik voor? Hoe zie ik mijn toekomst? Vragen waarop ik mijn antwoorden heb kunnen vinden. Langzaam maar zeker kwam ik dichterbij mijn kern, werden mijn ogen en hart geopend kreeg regie over mijn leven, is mijn levensenergie gaan stromen.

Ik ging dromen over mijn toekomst, heb mijn angst plaats laten maken voor durf en ben gaan doen. Kleine stapjes met grote positieve gevolgen, een prachtige opleiding tot holistisch coach kwam op mijn pad. Terug bij mijzelf, vol liefde en vertrouwen heb ik mijn weg gevonden. Sinds mei 2018 ben ik trotse eigenaar van “JIJ en ik op weg”. Mijn coachpraktijk waar JIJ als moeder centraal staat. Wat is het heerlijk om te mogen werken vanuit mijn visie, kennis en ervaring. Op eigen wijze lichaam en geest met elkaar te verbinden. Hierbij te kijken naar jou, wat JIJ nodig hebt. Samen denken in oplossingen en mogelijkheden. Bij mij mag JIJ zijn wie je bent, en hoef je het niet alleen te doen.

Wil JIJ graag weten wat ik voor jou als moeder kan betekenen. Als je wilt kun je een vrijblijvende afspraak maken voor een oriëntatie gesprek. Dat kan via mijn Facebook pagina. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.